• {tekst1}
  • {tekst1}
  • {tekst1}
  • {tekst1}
  • {tekst1}
 

Charter menagement

Osnovna djelatnost naše tvrtke je iznajmljivanje plovila koje nisu naše vlasništvo nego su nam dane na upravljanje od strane pravnih osoba, pri tome mislim na obrt ili tvrtku koja je registrirana za djelatnost iznajmljivanja plovila. Izvrsna kombinacija povremenog korištenja plovila u privatne svrhe i charter djelatnosti koja im omogućava da uz minimalne troškove i zaradu budu vlasnici plovila.

Uz velike troškove godišnjeg održavanja plovila, konkretno cijene marine, osiguranja plovila i sl. veoma je teško biti vlasnikom plovila koji se nažalost samo privatno u vidu godišnjeg odmora vrlo malo može koristiti zbog raznih obaveza koje vlasnik plovila ima. Potpisivanjem suradnje sa nama mi u potpunosti preuzimamo brigu o vašem plovilu koja je obogaćena dugogodišnjim iskustvom bavljenja ovom vrstom posla koji nije nimalo lak i jednostavan.

Ukoliko se odlučite za suradnju sa nama, prvi naš korak bio bi pregled Vašeg plovila bez obaveze, te naknadno upoznavanje sa pravilnikom naše charter djelatnosti i rješavanje potrebnih dokumenata koji su neophodni za daljnju poslovnu suradnju. Prvenstveno smo zainteresirani za brodove  novijeg godišta te potpuno novih plovila tvrtke BAVARIA jer smo njihovi dugogodišnji suradnici ali takodjer i za ostale tvrtke koje su prisutne u nautičkoj ponudi jedrilica. Svako Vaše javljanje ili upit ozbiljno ćemo razmotriti i pokušati naći zajedničko rješenje na obostrano zadovoljstvo.